Malim Sarjana UPSI....

Penah g bangunan Malim Sarjana kn?penah dengar angker kat c2 tak?ni nasihat aku..bawa kawan jangan sorang-sorang. Kisah benar yang mengerikan lagi menyeramkan ini terjadi kepada seorang staff lelakiyang bekerja di tingkat 2 bangunan 2.
Padahari tersebut (hari khamis malam jum'at) beliau ada membuat OT danterpaksa pulang agak lewat kira-kira jam 11 malam sendirian... .Sampai je depan lif, dia pun tekan tombol untuk turun. Kemudian,pintu lift terbuka tanpa ada siapa2 didalamnya.. . Dia masuk dan tekan tombol "G"untuk ke Ground floor.

Tetapi entah mengapa, lift yang dia naiki itu terus naik ke
atas. lift tersebut berhenti. Dan pintu lif terbuka kemudian masuklah seorang perempuan yang
kelihatan sungguh cantik dan menawan sekali sambil tersenyum manis. Dia tak pernah melihatnya sepanjang bekerja di UPSI. Perempuan tadi pun masuk dan berdiri dibelakangnya. Dia tertanya-tanya didalam hatinya...
Siapa perempuan itu?watpe malam2 camni?dan kenapa sudah lewat malam belum pulang ke rumah?Mau disapa terasa malu pula, jadi masing-masing saling diamlah. Dalam suasana hening sepi itu, lift tersebut terus meluncur turun dari satu tingkat kesatu tingkat.

Tiba di tingkat bawah, lampu lift padam dan lift terhenti seketika dia mencium bau yang teramat busuk, yang mengganggu hidungnya .. bulu romanya tiba-tiba saja menegak ... diapun mula membaca ayat-ayat suci yang terlintas di-ingatannya sambil memberanikan diri menoleh kebelakang setelah lampu lift menyala.Tiba-tiba saja, perempuan yang berada belakangnya ketawa ......... dan
segera berkata..... ...

"Maaf ya.... saya kentut.... Anda tidak marah kan ?" hahahahahha,,,,jangan..jangan...jgan marah2 nnt cepat tue..hehehhe

kui3....mesti korang penah dengar kn...kene lagi... saja post... bosan...

0 Atom Bergerak :

Dari pena kimiadanaku

Semua post yang dibuat @ telah dibuat dalam laman ini hanyalah sekadar idea dan pendapat peribadi penulis. Tiada niat untuk menyinggung atau meniupkan sebarang bentuk provokasi, fitnah mahupun penipuan. Komen dan kritikan yang bernas amat dihargai.

Followers

dasdasdsadasdasdasdasdas
There was an error in this gadget

Rakan Paatz