ASSALAMUALAIKUM

aku wujudkan blog ni khusus buat mereka yang 'berkecimpung' dalam bidang kimia secara langsung mahupun tidak...maaf la,blog aku nih tak formal sikit..jadi korang boleh bagi pendapat korang pertanyaan, atau apa-apa yang boleh dikongsi bersama...insyaALLAH, kite sama2 akn mendapat keberkatan...


p/s- Sains dan Islam tak dapat dipisahkan...takbir!!

1 Atom Bergerak :

ziezue said...

waalaikumussalam...paatzie..
cam kenal jer awak nie kan..tp kat ner ek..hehe
bgsla awk wat blog nie..rasenyer kiter org pertama yg bg komen nie..bangga nyer..hehe.tak nak bg reward ker..slalonyer cikgu bg reward..
aper2pn gudluck kat awak...smoga berjaya di dunia n akhirat..
salam..

Dari pena kimiadanaku

Semua post yang dibuat @ telah dibuat dalam laman ini hanyalah sekadar idea dan pendapat peribadi penulis. Tiada niat untuk menyinggung atau meniupkan sebarang bentuk provokasi, fitnah mahupun penipuan. Komen dan kritikan yang bernas amat dihargai.

Followers

dasdasdsadasdasdasdasdas
There was an error in this gadget

Rakan Paatz