10 orang terkaya di Malaysia










salam...dah lama paatz tak mengupdate entri ya...ermmm,jadi guru pelatih memerlukan komitmen,banyak kerja yang diberi,tapi aku suka....hehe...best.walaupun penat..hehe...skang ni buzy menjaga n melatih dak nasyid sekolah....ngeh3


1. Tan Sri Robert Kuok Hock Nien RM 26.6 bilion
2. Ananda Krishnan RM 20.1 bilion
3. Tan Sri Teh Hong Piow RM 8.15 bilion
4. Tan Sri Lee Shin Cheng RM 7.4 bilion).
5. Tan Sri Quek Leng Chan RM 4.5 bilion
6. Puan Seri Lee Kim Hua RM 3.5 billion
7. Tan Sri Syed Mokhtar Albukhary RM 3.18 bilion
8. Tan Sri Vincent Tan RM 1.79 bilion
9. Tan Sri Tiong Hiew King RM 1.64 bilion
10. Tan Sri Azman Hashim RM 1.42 bilion

3 Atom Bergerak :

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Aduhai..

ada 2 orang je Melayu?

Dorang ada anak lelaki yang boleh pass kat aku tak?

Nak jadik kaya gak..=(

alien said...

bila la aku nak break ke top 10 tu yer..

ziezue said...

wpn kite xtemasuk dalam golongan yg kaya tue...tp kite kaya ngn budi bahasa..haha

Dari pena kimiadanaku

Semua post yang dibuat @ telah dibuat dalam laman ini hanyalah sekadar idea dan pendapat peribadi penulis. Tiada niat untuk menyinggung atau meniupkan sebarang bentuk provokasi, fitnah mahupun penipuan. Komen dan kritikan yang bernas amat dihargai.

Followers

dasdasdsadasdasdasdasdas
There was an error in this gadget

Rakan Paatz