untuk korang semua!!!

Salam semua...entri kali ni takde ap2 yang menarik,cuma nak ucapkan terima kasih pada yang sudi bagi award kat Paatz.tq2...

antara mereka2 yang baik hati memberikan award tersebut;







kedua2 award ini dari sizuka dan cikepa...mekacih=p


untuk kipas susah mati Paatz@kimiadanaku ni( utk follower blog ni, tp sesape nak amek jer)...nah,adiah untuk kome smua ek...sudi2la kan ambil pemberian ku ini agar paatz tak berkecik ati..ngeee...

follower

amek...jangan x amek..

Berikan komen korang,tekan saja Atom Bergerak dan Paatz pasti seronok berkongsi dengan korangSmile18.com

23 Atom Bergerak :

- m!ss_yaNa - said...

kena amik ar nie..??
hehe ~~ TQ!

paatz said...

to m!ss yana- amek jangan tak amek

Cik aiNa said...

paatz..aina suda amek. tp mane u nyer shoutmix box..lame tol nak appear

Cik aiNa said...

sgt slow la paatz,.hurm.
org lain senang ea nak view ur blog?

Yatie said...

Hello... paatz

paatz said...

to yatie-hai jga

arnamee said...

thanks paatz ;)

bozzobattousai said...

bozzo bleh amik tak? amik je la lantak la ko nak marah ke tak...

Ummi Hanie said...

hola..thanx yer paatz..

nnti sy tempekkn dlm blog biler sy free yer..

Cik Zahora said...

thanks.. hehe...

nissa-elhumaira said...

Nissa pon nk amik gak boley kn???
Sbb da jd polower anda...
:)

zai said...

nsib aku trbace entri ko ni..
aku trlupe lak nk ambik award kat blog sizuka ni..hehe

zai said...

err..dsebbkn aku ni follower ko,aku ambiklh award ko ni gak..senng wat stu entri jer nnti..trimeksh daun keladi..

~ieDa~ said...

Ramai sungguh kwn2 duk bg award..
Sy bila lg la nk buat award..
Kalo nk buat nk buat yg cantik2..
Mcm award nie..Kiuuttttt..!Hehe..

Wanie said...

malu le nk amik..
hahaha

paatz said...

to nissa-amek je...jgn xambek tau..

aleena said...

awk..blog awk berat owh..
sy nk follow tp xkuar lak kotak follow tue..

camne nie:(

syahadah said...

sebab dah tggalkan masg kan..saya ambik satu..!!!heheheh

boboiz said...

boboiz blum jadi follower paatz..bleh ambik tak award tu...huhu

~*PuTeRi^HaiFaNuRi*~ said...

wahh...tegnkiu ye...hehehe... =)

sophie said...

alamak..i follow urs tOo..

tp kn nape byk aweks yg jd followers..
hehehe =)

paatz said...

to sophie..fact,ramai blogger dari klgn pompuan...ngeee

meo188 said...

uiks, sy je sorang laki kot..

nak satu awek... :p

Dari pena kimiadanaku

Semua post yang dibuat @ telah dibuat dalam laman ini hanyalah sekadar idea dan pendapat peribadi penulis. Tiada niat untuk menyinggung atau meniupkan sebarang bentuk provokasi, fitnah mahupun penipuan. Komen dan kritikan yang bernas amat dihargai.

Followers

dasdasdsadasdasdasdasdas
There was an error in this gadget

Rakan Paatz