1+9+8+6=24



6 September 1986...

Malam 27 Ramadhan...

Paatz genap 24 tahun...

1986...mm

1+9+8+6=24...

Alhamdulillah...

Selamat Hari Lahir Paatz...

Ucapan untuk diri sendiri...

Bersarang sudah rupanya kimiadanaku ni

Lama tak 'kemas'

Semakin jarang berkunjung ke blog rakan

Trafik juga semakin berkurang

Bagi seorang blogger,tiada trafik umpama warung kedai yang tak 'laku'

Tersenyum sendiri...untuk apa aku berblogging lagi?

Tiada jawapan pasti =)

Sebatian kehidupan Paatz

Berikan komen korang,tekan saja Atom Bergerak dan Paatz pasti seronok berkongsi dengan korangSmile18.com

14 Atom Bergerak :

alien said...

selamat hari lahir~

Anip™ said...

selamat ari lahir...ade kire2 cmtu lak..huuh

CtiE zAr said...

epy besday encik paatz..sebaya rupenye kite nih...

paatz said...

@alien...terima kasih

@Anip...hoho,boleh aje kire g2=p

@Ctie zar..terima kasih ya

Luqman Al- Hakim Bin Foaad said...

assalam.
Selamat hari lahir.
:)

paatz said...

@luqman alhakim...wassalam..terima kasih=)

ziezue said...

1st ly...hepi besday dak kecik....haha...yess...kmu lg tua dr kite bbrape ari...nie mnnjukkn kmu kne bg kite duit raya tahun nie kn...heeee...

ala...kmu kn sbuk koje..mstila xd mse nk berblogng..jgn tutup kdai kmu ye...sbb nie la pgubat rindu kite kt kmu...hehe

ziezue said...

eh2..tergantung ayat kite tue....penngubat rindu kat kmbg2 kite.....hahhahaha

paatz said...

@ziezue...ye baik,terima kasih ucapan ulang tahun kamu tu,kambg2 kamu pandai tengok blog ye...=p

ziezue said...

ish2..kmu tue mmg xknl kmbg2 kite lg ke...kmbg2 kite semua da grad tau...ade yg skrg nie smbg phd lg...teror oo kmbg2 kite...mau join ke msuk akadmi kmbg sedunia?register cepat!!!hahaha

al-hakim said...

Assalamualaikum paat. Selamat ulangtahun yang ke-42 walaupun telah lewat 6 hari! Apapun, sebenarnya sangat gembira dapat bertemu blog sahabat-sahabat lama. Walau sudah lama tidak bertemu wajah, sekuranya blog mampu menjadi pengganti wajah.. Salam aidilfitri maaf zahir dan batin juga!! (^_^)

Fakeh said...

Cubalah google tajuk BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA AHLU SUNNAH WAL JAMAAH, maka akan fahamlah kita tentang hakikat bangsa ini. Dan cubalah google pula tajuk-tajuk berikut agar kita kenal musuh dalam selimut yang mencari peluang dan ruang untuk mengkhianati bangsa ini, iaitu:-

(a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
(b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
(c) Jom Kenali Dr Maza & Co
(d) Ahlul Bait Yang Dicerca
(e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
(f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
(g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

FAKEH KHALIFAH SAKA

Tommi Chen said...

| |
|___ | ___|
|_ | | | _|
.| | |. ,|. .| | |.
|| | | ) ( | ) ( | | ||
'|_| |' `|' `| |_|'
|___| | |___|
| | |
|_____________|_____________|
Stefan Mahlitz



_______
| _ |
o |_o=-- |
() o
|\,
Stefan Mahlitz | |
|___ | ___|
|_ | | | _|
.| | |. ,|. .| | |.
|| | | ) ( | ) ( | | ||
'|_| |' `|' `| |_|'
|___| | |___|
| | |
|_____________|_____________|
Stefan Mahlitz



_______
| _ |
o |_o=-- |
() o
|\,
Stefan Mahlitz | |
|___ | ___|
|_ | | | _|
.| | |. ,|. .| | |.
|| | | ) ( | ) ( | | ||
'|_| |' `|' `| |_|'
|___| | |___|
| | |
|_____________|_____________|
Stefan Mahlitz



_______
| _ |
o |_o=-- |
() o
|\,
Stefan Mahlitz | |
|___ | ___|
|_ | | | _|
.| | |. ,|. .| | |.
|| | | ) ( | ) ( | | ||
'|_| |' `|' `| |_|'
|___| | |___|
| | |
|_____________|_____________|
Stefan Mahlitz



_______
| _ |
o |_o=-- |
() o
|\,
Stefan Mahlitz | |
|___ | ___|
|_ | | | _|
.| | |. ,|. .| | |.
|| | | ) ( | ) ( | | ||
'|_| |' `|' `| |_|'
|___| | |___|
| | |
|_____________|_____________|
Stefan Mahlitz



_______
| _ |
o |_o=-- |
() o
|\,
Stefan Mahlitz | |
|___ | ___|
|_ | | | _|
.| | |. ,|. .| | |.
|| | | ) ( | ) ( | | ||
'|_| |' `|' `| |_|'
|___| | |___|
| | |
|_____________|_____________|
Stefan Mahlitz



_______
| _ |
o |_o=-- |
() o
|\,
Stefan Mahlitz | |
|___ | ___|
|_ | | | _|
.| | |. ,|. .| | |.
|| | | ) ( | ) ( | | ||
'|_| |' `|' `| |_|'
|___| | |___|
| | |
|_____________|_____________|
Stefan Mahlitz



_______
| _ |
o |_o=-- |
() o
|\,
Stefan Mahlitz | |
|___ | ___|
|_ | | | _|
.| | |. ,|. .| | |.
|| | | ) ( | ) ( | | ||
'|_| |' `|' `| |_|'
|___| | |___|
| | |
|_____________|_____________|
Stefan Mahlitz



_______
| _ |
o |_o=-- |
() o
|\,
Stefan Mahlitz | |
|___ | ___|
|_ | | | _|
.| | |. ,|. .| | |.
|| | | ) ( | ) ( | | ||
'|_| |' `|' `| |_|'
|___| | |___|
| | |
|_____________|_____________|
Stefan Mahlitz



_______
| _ |
o |_o=-- |
() o
|\,
Stefan Mahlitz | |
|___ | ___|
|_ | | | _|
.| | |. ,|. .| | |.
|| | | ) ( | ) ( | | ||
'|_| |' `|' `| |_|'
|___| | |___|
| | |
|_____________|_____________|
Stefan Mahlitz



_______
| _ |
o |_o=-- |
() o
|\,
Stefan Mahlitz | |
|___ | ___|
|_ | | | _|
.| | |. ,|. .| | |.
|| | | ) ( | ) ( | | ||
'|_| |' `|' `| |_|'
|___| | |___|
| | |
|_____________|_____________|
Stefan Mahlitz



_______
| _ |
o |_o=-- |
() o
|\,
Stefan Mahlitz | |
|___ | ___|
|_ | | | _|
.| | |. ,|. .| | |.
|| | | ) ( | ) ( | | ||
'|_| |' `|' `| |_|'
|___| | |___|
| | |
|_____________|_____________|
Stefan Mahlitz



_______
| _ |
o |_o=-- |
() o
|\,
Stefan Mahlitz | |
|___ | ___|
|_ | | | _|
.| | |. ,|. .| | |.
|| | | ) ( | ) ( | | ||
'|_| |' `|' `| |_|'
|___| | |___|
| | |
|_____________|_____________|
Stefan Mahlitz



_______
| _ |
o |_o=-- |
() o
|\,
Stefan Mahlitz

Looking for a Car? said...

HAPPY BIRTHDAY MAY YOUR WISH COME TRUE!

Dari pena kimiadanaku

Semua post yang dibuat @ telah dibuat dalam laman ini hanyalah sekadar idea dan pendapat peribadi penulis. Tiada niat untuk menyinggung atau meniupkan sebarang bentuk provokasi, fitnah mahupun penipuan. Komen dan kritikan yang bernas amat dihargai.

Followers

dasdasdsadasdasdasdasdas
There was an error in this gadget

Rakan Paatz