"Peduli apa aku"

walau apa pun label yang diletak kat Pestabola Merdeka..low class tournament,takde taraf..bla3...peduli apa aku...aku seronok bile tgk malaysia main mase lawan Myanmar...wpn tgk kat tv jek,tapi puas hati tgk game tuh..terhibur la jugak even tak macam tgk EPL atau world cup kan..malaysia 4, myanmar 0...yeahhh...kite jumpa di final sabtu ni(esok la bang) kat bkt jalil kay...Malaysia boleh!!!


0 Atom Bergerak :

Dari pena kimiadanaku

Semua post yang dibuat @ telah dibuat dalam laman ini hanyalah sekadar idea dan pendapat peribadi penulis. Tiada niat untuk menyinggung atau meniupkan sebarang bentuk provokasi, fitnah mahupun penipuan. Komen dan kritikan yang bernas amat dihargai.

Followers

dasdasdsadasdasdasdasdas
There was an error in this gadget

Rakan Paatz