Result...

Pilihanraya Kampus bagi UPSI dah selesai...aku agak lewat meng'update' result tu..pada yg nak tgk,tgkla...huhu

Kerusi Umum


1.Akmal bin Madzir (4124)
2.Nor ‘Ain Bt A. Razak (4011)
3.Arif bin Mohamad (3757)
4.Muhamad Nazarul Hazwan Bin Abd Razak (3729)
5.Nur Aqilah Hanis Bt Mohd Yusoff (3532)
6.Abdul Rashid bin Husain (3425)
7.Azmi bin Mohamad Sofian (3075)
8.Nabila Soraya Hani Binti Mohd Ayob (3046)
9.Wan Nasron bin Wan Mohd Nasir (2979)
10.Nazira binti Jiat (2645)
11.Munirah binti Ab Wahab (2372)

Kerusi Fakulti Sains & Teknologi

1.Mohd Hanif Azwan Bin Ab Rahman (1389)
2.Norhafizawati Bt Mahmad Rozali (1055)
3.Noor Sa’adah Binti Haji Jailani (708)
4.Mahfuzah Binti Md Nazimuddin (650)


kat cini aku letak keputusan bagi kerusi umum dengan kerusi FST jer...pada yang nak tengok keputusan penuh punya, refer kat kawan aku nih eh...saudara Najib..skali dengan kabinet yang dah dibentuk...

0 Atom Bergerak :

Dari pena kimiadanaku

Semua post yang dibuat @ telah dibuat dalam laman ini hanyalah sekadar idea dan pendapat peribadi penulis. Tiada niat untuk menyinggung atau meniupkan sebarang bentuk provokasi, fitnah mahupun penipuan. Komen dan kritikan yang bernas amat dihargai.

Followers

dasdasdsadasdasdasdasdas
There was an error in this gadget

Rakan Paatz