Semoga berjaya

Hmm...exam datang lagi...exam terakhir aku di UPSI..cuba wat sebaik mungkin...i'Allah dipermudahkan ..aminn...usaha doa tawakkal...gudluck pada kawan2 clasmate aku,n pada sapa2 yg nak amik exam nnt....try your best..ape2pn,kite ade byk g 'exam'...exam kat dunia,exam kat akhirat...die punyer 'coursework assmnt' sangat teliti...carry mark boleh jatuh kalo kite tak sungguh2 wat assgmt iman dan islam..yelah,kadang2 terlajak,kuiz akhlak kantoi...test ibadah fail...tapi kene la slalu wt revision kan subjek muhasabah..kan??hehe..melalut...ntah fham ke idak kome analogi aku ni...nway good luck untuk sume nye...!!all da best!!!



p/s- ibukandung suluh budiman....obor di malam gelap....bina budi penyebar tekad..lalalala..sambung sendiri..

8 Atom Bergerak :

Nurul Akma Bahari said...

exam akhirat?takot & seram lak dengar.tp btol tu,mmg kita ni susah sgt nk lulus exam akhirat.dlm opsyen2 yg ad, byk sgt distraktor yg mhalang (ni sbb baru bca buku 4P td.kui3)pape pn, smoga bjaya utk dunia & akhirat..aminn..

paatz said...

yup...kite kene ready dgn exam2 yg mendatang dalam hidup ni...amek 4p eh?studi la rjin2...

Nurul Akma Bahari said...

baek cikgu!sy akan blajar rajen2.hehe..

Anonymous said...

smoga awk berjaya n bahagia di dunia n akhirat..
saya slalo doakan yg terbaik utk awk..

paatz said...

terima kasih...hehe

ziezue said...

stadi rajin2 tau...
klo awk dpt nek pngk org blanja mkn kfc....hehe

cacen86 said...

ermmm..all da best utk paper yg berturut2 nnt..:)

Anonymous said...

ble tgk gmbr ni teringat kt arwah suhaimi yusof..semoga beliau ditempatkan dikalangan mereka y beriman....al-fatihah

p/s: gud luck sume..may Allah bless ol of u

Dari pena kimiadanaku

Semua post yang dibuat @ telah dibuat dalam laman ini hanyalah sekadar idea dan pendapat peribadi penulis. Tiada niat untuk menyinggung atau meniupkan sebarang bentuk provokasi, fitnah mahupun penipuan. Komen dan kritikan yang bernas amat dihargai.

Followers

dasdasdsadasdasdasdasdas
There was an error in this gadget

Rakan Paatz