*APresiaSI Memoriku*

salam ketemu lagi...alhamdulillah...syukur sangat2..setelah apa yang dirancang berjaya dilaksanakan ...huhu...kami berjaya juga menjalankan program 'Apresiasi Memori' bagi dak Kimia UPSi...program yang berjalan selama 2 hari tu mmg memenatkan dan menyeronokkan...dua hari tu aku mmg tak tido malam...selama ni aku penah gak wat program2 besar ni,tapi yang ni risau sket...sebab 'underground'...if anything happen...you could blame on me@ussss.....

hari pertama kami wat 'family day' ...seramai 80 lebih dak kimia UPSi berkumpul di padang UPSi..mmg seronok!!! acara dimulakan dengan sesi regangan ala2 taekwondo dari cikgu Mawar...diikuti senamrobik oleh cikgu Izyan...then,permainan seperti pass straw,cari gula dalam tepung, triple walk, dgn bola tampar air...hehe best tengok gelagat sume orang...

esok malam nye pla majlis makan malam kat De Palma Ampang..aku bertindak sebagai urusetia teknikal dan media...keje favourite yang memenatkan...aku tak tido b4 tu...bayangkan la...abg Andy gtau aku,projektor,Karaoke set,sewa nya ....hooo..jadi tak dapat suma tuh...penin aku pikir dgn kamal..mane nak carik ni...mujurla...huhu...ade insan yang baik hati bagi pinjam LCD projektor...thanks bro shimi...abg Amir lak offer PA system kat kitorang...settle..!

walaupun paticipants yang join program ni tak ramai..(mahal n lambat sangat info..my mistake) tapi pada pendapat aku la kan.program ni berjaya mencapai objektif...merapatkan dan mengeratkan hubungan antara kitorang ...

p/s-gambar program ni nnt aku post...


buat yang pergi program ni...aku ade PRESENT nak bagi korang....tunggu eh...hihi..wat yang lain kalo nak...boleh juga...janji korang under Chemistry Department UPSi... khas utk korang sume dari aku..Paatz@langat


4 Atom Bergerak :

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

ada hadiah ker utk org lain gak?

paatz said...

org lain dalam group Kimia UPSi je la ek...hehehe

ziezue said...

kite dak kimia juga...
leh la join ek...
leh la abg paat...huhu

Anonymous said...

seriyes penat......tp best sgt..Alahamdulillah...syukur sngt2...spe y tau ape sbnarnye y berlaku mmg rase mcm kelam kabut tahap dewa, tp klu tgk dari luar nampak majlis go on smooth je...sampai ari ni masih terkenang2..huhu...mcm baru semalam je dinner..4 mangkuk mushroom soup dah selamat masuk dalam perut menjadi juadah pilihan..second,ikan spaghety dia mmg marvelouse(mle2 ingatkn telur dadar..hehe.kt kpg xda)..nsb baik amik 4..huu,kerabu mangga de Palma pun sedap..puding dia..aduh..masyukk..thanks pada mus y sanggup tolong bawakkn pinggan.hehe..sekali amik 3 pinggan..tp nasi x habis.ustaz hindustan marah..'FINISH IT!' makan sedap..aktiviti enjoy...eh x pe kan tulis komen kt cni..hehe..lg...errr malu..nk terjatuh tangga mse naik stage.huhu...xpe.malu tp wat dek je.tmekasih kpd org2 kuat progrm..tmekasih jug kepd y x bpe kuat..tmekasih kpd sume..Malam Apresiasi ini akan dikenang smpai ble2...tmekasih kpd sume y memberi tunjuk ajar.

p/s: sian kt urusetia teknikal...makan sket je.nk mkn tertangguh2..dh kenyang mkn tepung eh..hehe.dpt tapau eh?

Dari pena kimiadanaku

Semua post yang dibuat @ telah dibuat dalam laman ini hanyalah sekadar idea dan pendapat peribadi penulis. Tiada niat untuk menyinggung atau meniupkan sebarang bentuk provokasi, fitnah mahupun penipuan. Komen dan kritikan yang bernas amat dihargai.

Followers

dasdasdsadasdasdasdasdas
There was an error in this gadget

Rakan Paatz