salin kulit

salam....penat...bengong...jadi moody nak settng template nih...mmm.ap2 pn tq kat kak ien bagi template nih...banyak benda aku kene wat g...penin camne nak letak border background utk column footer aku ni...tolong2...

2 Atom Bergerak :

Mustaffa said...

Saya pun pening2 ni... dah upload theme baru.. tapi masalah scripting lagi..
singgah jap ke blog familiku yang berkulit baru.

paatz said...

huhu..alhamdulillah..mustaffa,template saya dah ok sttgnyerr..baru sronot nak ber'blogging'..hehe

Dari pena kimiadanaku

Semua post yang dibuat @ telah dibuat dalam laman ini hanyalah sekadar idea dan pendapat peribadi penulis. Tiada niat untuk menyinggung atau meniupkan sebarang bentuk provokasi, fitnah mahupun penipuan. Komen dan kritikan yang bernas amat dihargai.

Followers

dasdasdsadasdasdasdasdas
There was an error in this gadget

Rakan Paatz