Tag from Miss Yana

1. List these rules on your blog.

2. Share 7 facts about yourself on your blog.

3. Tell 6 unspectacular quirks of yours.

4. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names
as well as links to their blogs.

5. Link the person who tagged you.

6. Leave a comment for
each blogger you've tagged.



7 Facts about myself ..

*UP there!!cute boy...
*future chemistry teacher
*dark langat
*love to cook...waaa
*also...manyak tidoo
*6.9.1986
*known as paatz

6 unspectacular quirks about me?

*lazy...
*always forgot to turn off tv,computer,lamps....
*ehhh..mane kunci aku????!!
*..after subuh...love to sleep again...
*ask my mom n dad
*ask my....

7 people i want to tag...

*Alongarman
*Azizwan
*Shaida
*Nabila
*Eya

Tag nih...rase2 nak wat,nak ambk...ambk la eh...tak pakse pun..cam kate missYana...aku tambah g rule...hehe..kalo korang nak wat...pekate korang tag aku lak...kui3(talak malu punya olang...)

1 Atom Bergerak :

Azizwan™ said...

Salam..

sorry bro sbb aku memang tak boleh buat tag ni sbb aku dah announce kat n3 tag sblm ni (tag last) yg aku dah tak akan buat tag lg. sorry bebyk ye bro..

tp bro boleh tukar link sy tu dan gantikan ngan link member yg bro rasakan boleh buat.

-peace-

Dari pena kimiadanaku

Semua post yang dibuat @ telah dibuat dalam laman ini hanyalah sekadar idea dan pendapat peribadi penulis. Tiada niat untuk menyinggung atau meniupkan sebarang bentuk provokasi, fitnah mahupun penipuan. Komen dan kritikan yang bernas amat dihargai.

Followers

dasdasdsadasdasdasdasdas
There was an error in this gadget

Rakan Paatz