street figher....




Salam....entri nih nak wat review sahaja...pasal street fighter movie yang akan kuar tak lama g..
Tang filem yang diadaptasi dari anime atau game ni mmg aku suke...haa...Upin dan Ipin movie tu pun cam best...


legend of chun li....



watak2 dalam street fighter...sape eh Ryu?

3 Atom Bergerak :

alien said...

ryu?
ni ha..
saya la ryu..
agagaga

Miss SaikO said...

wahh cam besh nk tgkkk
king of fighter x wat camni ker huhu
upin ipin jgn lupa tgk
support org kte ehe

hafizi mohamad said...

ok gk nie.. cm x sabar2 nk tgk..
hrp2 gempak..hehe

Dari pena kimiadanaku

Semua post yang dibuat @ telah dibuat dalam laman ini hanyalah sekadar idea dan pendapat peribadi penulis. Tiada niat untuk menyinggung atau meniupkan sebarang bentuk provokasi, fitnah mahupun penipuan. Komen dan kritikan yang bernas amat dihargai.

Followers

dasdasdsadasdasdasdasdas
There was an error in this gadget

Rakan Paatz