S.A.Y.O.N.A.R.A


'Aizuddin' relief terakhir untuk aku kat SMK Lanchang...

salam blog untuk semua...hah, lama kau tak muncul paatz? huu...maaf sebab lama tak
meng'update entri kat blog...tak tahu kenapa kemalasan aku untuk meng'update' blog datang balik...kini, aku kembali..kembali untuk menulis apa2 yang aku nak tulis...apa2 yang aku nak kongsi...jadi sebagai pembuka citer...meh aku nak kongsi dengan korang kisah detik2 akhir aku kat SMK Lanchang, tempat aku praktikal...

dah lama sebenarnya nak tulis pasal entri ni...sejak aku habis ( 24hb April) ari tu...tapi tertangguh sebab aku demam...g klinik, disyaki demam denggi...alhamdulillah takde ape2...hampir 5 hari aku demam...sebuah pengalaman yang amat berharga buat aku sebagai seorang bakal pendidik.sepanjang berada kat SMK Lanchang, macam2 benda aku belajar..secara formal dan tak formal..


nie pengetua SMK Lanchang, Cikgu Jamri b Md Lela...sorang pengetua yang tegas dan bermatlamat tinggi dalam mencapai misi dan visi sekolah..


hmm...barisan guru2 SMK Lanchang...(sori..gambo dari majalah)..cikgu yang dok pandang tempat laen tu guru pembimbing aku..Cikgu Rizal...rilek dan bersahaja...tapi sangat komited dengan kerja...kalaula ade anugerah cikgu2 yang paling sporting dan ceria,aku bagi n adiahkan buat cikgu2 kat SMK Lanchang...depe memang BEST!...unite..takde la nak gado2..'klik2' takde pon..heh...rindu la plak..


haa...ni anak didik latihan nasyid...gaya seakan2 artis ...kalo berkenan atau berminat, gtau aku...


kesempatan ni Paatz nak ucapkan ribuan terima kasih dan sekalung penghargaan buat warga SMK Lanchang ( termasukla pengetua,guru2,staf,dan para pelajar) yang sudi menerima kehadiran guru pelatih di sekolah anda. sudi berkongsi kisah suka dan duka di sekolah anda..ada umur yang panjang, insyaAllah kita berjumpa lagi...S.A.Y.O.N.A.R.A...

6 Atom Bergerak :

Nurul Akma Bahari said...

berminat gak ngn yg hujung skali dekat pagar tu ;p

babymiLosh said...

selamat hari ahad chegu! huuu~

paatz said...

to akma---> hoho...bisa diatur

to Babymilosh--> slmat pagi!

Cik Zahora said...

come n follw n komen2 my blog. huhu.. zhahora.blogspot.com

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

鐵板豆腐Fay said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Dari pena kimiadanaku

Semua post yang dibuat @ telah dibuat dalam laman ini hanyalah sekadar idea dan pendapat peribadi penulis. Tiada niat untuk menyinggung atau meniupkan sebarang bentuk provokasi, fitnah mahupun penipuan. Komen dan kritikan yang bernas amat dihargai.

Followers

dasdasdsadasdasdasdasdas
There was an error in this gadget

Rakan Paatz