Taman Erotika


ENTRI UNTUK 18 DAN KE ATAS SAHAJA !!!


...Taman Tema Erotik...
sumber BBC

Salam...entri kali ni nak kongsi cerita...Paatz tak pernah pergi China,tapi dengar kata kat sana ade Taman Tema erotik? oittt...biar betul??boleh pulak bende cam ni wat theme park ek...otak bisnes ke otak k****g orang yang wat taman tema ni...

Untuk makluman,di Negara China terdapat sebuah muzium seks di daerah Guangdong ataupun lebih dikenali sebagai "garden of natural nudity"..huyyooo taman kebogelan???erkk...(geleng kepala kasik goyang bahu...)


uiks....
sumber AFP

Kat muzium tu menempatkan informasi tentang seks dan perlakuan seks selamat,dan juga sejarah(???) seks tu sendiri...
Menurut kajian yang telah dijalankan,mendapati peningkatan kes seks sebelum perkahwinan dan juga kes penyakit seksual.Jadi muzium seks dibina untuk memberi pendedahan dan maklumat tentang seks secara umum pada masyarakat awam.kondom percuma juga diberi pada pengunjung.

Berbalik kisah taman tema erotik atau Love Land yang dijangka akan dibuka pada Oktober ini nanti, pengunjung 'berpeluang' melihat tugu badan bogel(???) dan banyak g...serta pameran tentang seks..Menurut BOS taman tema tu, seks merupakan isu pantang dalam masyarakat China,tapi orang ramai perlu tahu lebih lagi tentang seks...terdapat juga bengkel seks mempelajari teknik2 seks selamat.(???)

Dan belum sempat pun si BOS ni nak merasmikan taman temanya itu,penguatkuasa telah pun merobohkan taman tema impiannya...(cian..) .mereka mengatakan taman tema tersebut tak sesuai dibina dan dilihat seolah2 biadap dan tak sensitif ,jijik..'open' sangat...

p/s- kalo ade kat Malaysia , amacam?

Dari pena kimiadanaku

Semua post yang dibuat @ telah dibuat dalam laman ini hanyalah sekadar idea dan pendapat peribadi penulis. Tiada niat untuk menyinggung atau meniupkan sebarang bentuk provokasi, fitnah mahupun penipuan. Komen dan kritikan yang bernas amat dihargai.

Followers

dasdasdsadasdasdasdasdas
There was an error in this gadget

Rakan Paatz