Menuju Puncak !!!




Adik pun Nak Berjaya


Updated !

Paatz @ Kimiadanaku.com mengucapkan
Selamat Menjalani Ibadah di Bulan Ramadhan dan Selamat Menyambut Aidilfitri yang akan tiba...
Hari-hari  mengadap blog,
Sampai desktop tak pernah nak turn off,
Jom kita ziarah-menziarah blog,
Jumpa bloggers mohon ampun dan maaf


****************************************************
Menuju puncak, Gemilang cahaya
Mengukir cita seindah rasa
Menuju puncak, impian di hati
Bersama janji dengan Ilahi
Pasti berjaya di "Akademi" Ramadhan~~~
'Madrasah' Ramadhan hampir melabuh tirai, Paatz mengajak diri sendiri dan sahabat2 bloggersku sekalian sama-sama merebut kejayaan sebenar-benarnya...babak terakhir 10 hari Ramadhan yang dijanjikan Allah pembebasan dari api neraka yang mana di dalamnya ada malam yang lebih baik dari 1000 bulan,LailatulQadr.Inilah kejayaan sebenar yang diidam2kan oleh semua.Jangan risau.Semua berkeupayaan berjaya,dengan syarat ikhlas dan istiqamah.MOga-moga kita di kalangan orang yang Bertaqwa...INSYAALLAH.
p/s-"Bahawa tidak ada Tuhan selain Engkau. Maha Suci Engkau, sesungguhnya aku adalah di kalangan orang-orang yang zalim." Maka Kami telah memperkenankan doanya dan menyelamatkannya dari kedukaan. Dan, demikianlah kami menyelamatkan orang-orang yang beriman." (Surah al-Anbiya' ayat 87-88)

Berikan komen korang,tekan saja Atom Bergerak dan Paatz pasti seronok berkongsi dengan korangSmile18.com

16 Atom Bergerak :

ziezue said...

smoga kite semua dpt memanfaatkan ramadhan yg masih ade nie....y plg penting mintalah keampunan drpd Allah dr sgla dosa y telah di lakukan...insyaAllah..Allah Maha Pengampun...

paatz said...

to ziezue..InsyaAllah,jom rebut sama2 peluang ni=)

bootet_nurul said...

heeee oh kimiaa dan akuu....aku xske subject kimiaa aishh3...~blog walking lalaalaaa..

dark said...

pahala seribu bulan..insyaAllah..salam..ngee~

IMCurtain said...

Lovely post! Dropping by. Have a nice day!

p/s: We would like to invite all of you to join our blogging community which helps you to get more visitors to your blogs. It's totally free and you get the chance to meet other celebrity bloggers. Visit us at Free Blog Traffic

paatz said...

to bootet nurul...hehe,ngak suka sama kimia ye.kui3

paatz said...

InsyaAllah dark =)

FdausAmad said...

Gua nak ajak lu lepak lepak kat blog gua.Rilek rilek.

Faarihin said...

salam..
inshaAllah.. sama2lah kita berusaha mengabdikan diri untuk malam2 yang terakhir dlm bulan ramadhan ni..

paatz said...

moga2 di dalam golongan orang yang bertaqwa..

M.YAZID said...

kita mesti raya dgn puas!

paatz said...

=) puas macam mane ye Yazid?

mizz saifa said...

rugi if tak wat amal ibadat di 10 hari yg terakhir..

paatz said...

to saifa.. betul3

.FNA. said...

Salam ziarah, Paatz.

Di sini fara juge ingin mengucapkan
Selamat Hari Raya AidilFitri Maaf Zahir&Batin


tulus iklas,
.FNA.

ayinn said...

selamat hari raya,...
hohoh,.
maaf ye kalu ade salah dan silapp...
0-0 yep,..

Dari pena kimiadanaku

Semua post yang dibuat @ telah dibuat dalam laman ini hanyalah sekadar idea dan pendapat peribadi penulis. Tiada niat untuk menyinggung atau meniupkan sebarang bentuk provokasi, fitnah mahupun penipuan. Komen dan kritikan yang bernas amat dihargai.

Followers

dasdasdsadasdasdasdasdas
There was an error in this gadget

Rakan Paatz