Paatz, Update la blog



Kenapa makin maleh nak update blog ni...


Lama tak update Kimiadanaku...dah berhabuk blog ni.ngee

Entri kali ni ringkas saja..



Sebelum terlupa,tahniah N9 juara Piala Malaysia.Kelantan,boleh cuba lagi..




Sekarang musim tengkujuh,hati2 bila keluar berjalan.Jangan mandi air bah.




Cuti sekolah pun nak dekat dah..seronok adik2 kite ni.Jangan buang masa





Tingkatan 5? Tumpukan SPM,kurangkan berblog,bermuka buku(facebook)..Doa banyak2




2012..dah tengok dengan cikgu2 sekolah..ramalan kaum Mayan,tengok boleh..percaya jangan.




PC FAir III 09, Tungguuu...


Ada list/ benda yang Paatz tertinggal tak?

Berikan komen korang,tekan saja Atom Bergerak dan Paatz pasti seronok berkongsi dengan korangSmile18.com

15 Atom Bergerak :

sI tEDI said...

rajin2 update paatz

paatz said...

@Tedi..Ngee, baik...

chokio_nia said...

br abes exam ke??balek kampung jgn lpe senyum..haha

pijah@hakuna said...

paatz. raya haji. dan musim haji.

Nabil Fizri said...

mhmm..

paatz said...

@chokio..dak eh.paatz keje suda

@pijah@hakuna.. ha'ah..lupe Paatz nak tambah.

@Nabil..Lama dok pikir,hehe

lemonade said...

cikgu paatz, jgnla malas2 update. kalo bz, hr cuti update la..=)

Liyana said...

lamanya x update blog

Sofia said...

jgn malas2... cikgu kena rajin... hehe

paatz said...

@lemonade..OK bos! =)

@Liyana..lama juga,seminggu lebih

@Sofia..hehe,baik cikgu sofia

chokio_nia said...

ic..dah keje..bz keje la kot gtu..=)
org kedah ka??

- m!ss_yaNa - said...

terasa hati pasal untk budak SPM tuh..
exam2 gak..blog jgn dlupa...
muahaha.. :)

paatz said...

@chokio nia..dak eh.Selangor mari.hehe,ade gaya orang utara ka?

@miss yana..Ha,lupe yana nak exam dah kan?goodluck untuk SPM=) DUIT. doa usaha ikhtiar tawakkal

sI tEDI said...

baik2 nanti labah2 buat sarang!

paatz said...

@siTedi..hehe,belum nampak sawang gi.habuk ja

Dari pena kimiadanaku

Semua post yang dibuat @ telah dibuat dalam laman ini hanyalah sekadar idea dan pendapat peribadi penulis. Tiada niat untuk menyinggung atau meniupkan sebarang bentuk provokasi, fitnah mahupun penipuan. Komen dan kritikan yang bernas amat dihargai.

Followers

dasdasdsadasdasdasdasdas
There was an error in this gadget

Rakan Paatz