Paatz masih menulis lagi...



Semangat baru...agaknya

salam semua

sudah lama tak menulis dalam blog...biasa la kan,tiap2 blogger pasti ada naik turun mood dia..kejap rajin update blog, kejap tu rasa malas sangat2 nak menulis...blog kimiadanaku ni pun dah lama tak ber'update'...tapi paatz sentiasa melayar dalam alam maya,masuk keluar forum,cuma tak berkesempatan nak menulis,komitmen diluar memerlukan diri ini...tanggungjawab dan amanah perlu dilaksanakan sebaik-baiknya.kan?

oh ya,dah hampir seminggu tahun 2010 mengambil alih tugas tahunan...selamat tahun baru yee

Dah 2 tahun usia blog kimiadanaku ni..Alhamdulillah,masih bertahan walaupun tak seberapa menarik sangat blog paatz ni.Terima kasih buat rakan-rakan blogger yang sudi memfollow blog paatz ni,tak lupa juga rakan blogger yang ber'xchange' link dengan Kimiadanaku ...TQ2!

Sekian buat masa ni...kita jumpa di lain entri...

Berikan komen korang,tekan saja Atom Bergerak dan Paatz pasti seronok berkongsi dengan korangSmile18.com

5 Atom Bergerak :

eQbalzack said...

selamat tahun baru 2010...selamat kembali menulis...

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

welkam back..

Nurul Akma Bahari said...

haaa....ade gak akhirnya....hee

paatz said...

@eQbakzack>>@akma>>@aisumichan..

TQ...huhu =p

ziezue said...

kpd mr paatz...

jlnkn tggjwb n amanah yg di pikul dgn sebaik nyer..
cayang kmu...

Dari pena kimiadanaku

Semua post yang dibuat @ telah dibuat dalam laman ini hanyalah sekadar idea dan pendapat peribadi penulis. Tiada niat untuk menyinggung atau meniupkan sebarang bentuk provokasi, fitnah mahupun penipuan. Komen dan kritikan yang bernas amat dihargai.

Followers

dasdasdsadasdasdasdasdas
There was an error in this gadget

Rakan Paatz