Coba

Cuba
by Faizal Tahir

coba kau dengar
coba kau coba
diam bila ku coba
untuk berbicara dengan kamu
pernahkah kau anggap
bila ku perlu tuk meluahkan rasa hati

dan bila kau bersuara
setia ku mendengar
agar senang kau merasa

chorus
siapa sebenarnya aku padamu
mungkin sama dengan teman lain
yang bisa kau buat begitu
dan bila
tiada lagi teman bermain
kau pulang mendapatkan aku
itulah aku padamu

coba kau lihat
coba kau coba
renung ke mata kau
bila ku kaku melihatmu
pernahkah kau ada
bila ku perlu tuk menyatakan rasa sakit dalam diri
dan bila kau perlu
setia ku menunggu
agar senang kau merasa

repeat chorus
maafkan kerana ku tak pernah
terlintas tuk menulis padamu
salahkan ku
tak mungkin lagi aku meminta
untuk kau mendengar
untuk kau melihat ke mataku

muat turun


10 Atom Bergerak :

Azizwan™ said...

ermmm.. boleh tak aku tanya sket? huhu..

actually, mana 1 yg betul ek! coba atau cuba sbb BM aku filled time spm dulu.

apa2 pun, boleh tahan lagu ni. ahakz!

mari mendapatkan hasanah

paatz said...

yang betul cuba...coba ejaan lama...eh 'choba'..Faizal nak bagi bunyik sedap seket...bese r...ramai penyanyi suke ote2 perkataan nih...puitis la agaknyeee..kui3

:: Cikgu Wiween :: said...

whoaa lagu faizal tahir :p

ziezue said...

kehadiran awk sgt istemewa dlm hdp saya...trime ksh....^_^

Anonymous said...

Farhan - Moga Lirik :-
Moga kau tenang
Moga kau riang
Ditiap jalan
Ditiap ruang


Moga hatimu tidak keliru
Dalam memburu impianmu
Moga kau tahu yang mana satu
Untuk kau sentuh dan kau tuju

c/o
Jalan kau pilih moga yang terbaik
Jalan yang bakal memberimu bahagia
Jalan yang tidakkan mengundang derita

[Moga lirik on http://top10mp3download.blogmas.com ]

Aku iringi dengan restu dan doa
Semoga kita akan bertemu semula
Moga.. bertemu semula

Moga harimu selalu terang
Moga kau temu kedamaian

Jangan kau lupa dimana kau bermula
Jangan berdusta pada yang setia
Moga.. tiada yang terluka

Biarpun dikau jauh
Manapun kau berlabuh
Kuharap hatimu kan tabah
Dan jangan sesekali kau berubah
Moga kau tetap seperti yang dulu

Jalan yang tidakkan mengundang derita
Jangan kau lupa dimana kau bermula
Jangan berdusta kepada yang setia
Moga.. tiada yang terluka

Moga kau tenang
Moga kau riang

paatz said...

lagu nih sangat special

Anonymous said...

something special only for someone special...ngeh3...

ziezue said...

knp special?ape yg special?

paatz said...

lagu coba ni...sedap...

ziezue said...

xrase sedap pn...rase mns ke msm ke msn ke?hehe

Dari pena kimiadanaku

Semua post yang dibuat @ telah dibuat dalam laman ini hanyalah sekadar idea dan pendapat peribadi penulis. Tiada niat untuk menyinggung atau meniupkan sebarang bentuk provokasi, fitnah mahupun penipuan. Komen dan kritikan yang bernas amat dihargai.

Followers

dasdasdsadasdasdasdasdas
There was an error in this gadget

Rakan Paatz