komen terhanget!!!

zaman sekarang ni penuh dengan komen mengomen...budak menyanyi orang komen...orang wat lawak kene komen...memasak kene komen...even post entri kat blog pun kene komen...hau3...

bro 'xpo shop' ade wat satu contest wat bloggers yang rajin mengomen hasil karya beliau...pengomen terbanyak akan memenangi wang 50 ringgit!!!...komen jek ko leh dapat duit..lepas la nak wat topup sebulan atau makan nasi kerabu ayam+daging 3 minggu...

pertandingan ni ad dua kategori,iaitu..penGOMEN yang terBANYAK dan juga kategori Pereview yang terhanget...kui3...




pada sapa2 yang berminat...korang bolehla start mengomen kat blog dia...jangan lupe lak...kalo menang,ingat2la aku ni..hehe

5 Atom Bergerak :

paatz said...
This comment has been removed by the author.
Azizwan™ said...

bro.. sal tak letak je link contest tu kat link 1st yg ada tulis 'xpo shop' tu? huhu..

*sekadar cadangan..

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

aku dah kumen~

paatz said...

hoho...okies

farhanaLicious said...

hahaha. ni mesti kes masuk kontest tu. uhu

Dari pena kimiadanaku

Semua post yang dibuat @ telah dibuat dalam laman ini hanyalah sekadar idea dan pendapat peribadi penulis. Tiada niat untuk menyinggung atau meniupkan sebarang bentuk provokasi, fitnah mahupun penipuan. Komen dan kritikan yang bernas amat dihargai.

Followers

dasdasdsadasdasdasdasdas
There was an error in this gadget

Rakan Paatz