Aku bukan Superman


Bukan...bukan Superman la aku rupenye...baru tersedar...kenapa?ye la...kan Superman laju...sekali suppp!!! je dah sampai satu tempat tu...kalu menaip tu,konfem boleh tertanggal keyboard tu...hehe...ye...menaip...aku terjumpa bende best kat blog Leya.. Malaysian typing speedtest...laju tak korang menaip? cuba try test....

Paatz?hasilnya seperti yang korang tengok kat bawah...

Kamu mencapai 181 markah, jadi kamu berada di posisi 16179 dari 45252 dalam senarai kedudukan

Kamu menaip 255 aksara seminit
you mendapat 37 perkataan betul dan
kamu mendapat 2 perkataan salah


37 perkataan

Speedtest (kilik sini)

p/s- ade bran? cube try test...kui3...konfem aku kalah...



2 Atom Bergerak :

bozzobattousai said...

bozzo bab menuleh dan menaip nih memang maleh sedikit...

eiza in the house.. said...

dah try test tak mmbanggakan..so kene buat latih tubi nie..bg spedding..hehe

Dari pena kimiadanaku

Semua post yang dibuat @ telah dibuat dalam laman ini hanyalah sekadar idea dan pendapat peribadi penulis. Tiada niat untuk menyinggung atau meniupkan sebarang bentuk provokasi, fitnah mahupun penipuan. Komen dan kritikan yang bernas amat dihargai.

Followers

dasdasdsadasdasdasdasdas
There was an error in this gadget

Rakan Paatz