Berehat sebentar...

Kemaskini diri

Salam semua...dengan ini Paatz mengumumkan,setelah mendapat perkenan dari keluarga dan sanak saudara terdekat,blog kimiadanaku akan berehat seketika (T-T)...ini kerana kerja 'kemaskini diri' akan dijalankan..proses akan bermula pada hari ni (22hb Jun 2009) sehingga (11hb Julai 2009)...Buat blogger yang berkunjung ke mari,harap dapatlah kiranya korang meninggalkan jejak korang di shoutbox nanti agar mudah Paatz ketemu blog anda,untuk memudahkan proses pertukaran link nanti yerr...

Sebelum mengundur diri...Paatz ingin merakamkan terima kasih kepada Aryn, CikAina, mssBoo, dan juga adik Gurlz Yean'D di atas keikhlasan memberi award2 berikut...haha!!aku yang nak amek...muka xtaw malu...



ni dari Arynsambest

ni dari cikBoo

ni dari Gurlz Yean'D

ni dari Cik Aina


Ok...setakat tu jela entri kali ni...kite jumpa balik selepas 'kemaskini' diri tamat ek...ok Salam...

Berikan komen korang,tekan saja Atom Bergerak dan Paatz pasti seronok berkongsi dengan korangSmile18.com

9 Atom Bergerak :

dak eina said...

lmenye...
;)

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

lpas ni update rajin2 k..

Boo™ said...

oh Boo nmpk suda itu award di page kamu.
maju berblogging.
selamat berehat :P

TE-ARE |DIAMOND|™ said...

lama nya... anywy, gud luck ya dlm apa2 jua yg Paatz buat ;)

syahadah said...

lama nya coti...sure leps ni blog lg gempak...

eriffin said...

mantap.. domain.. bapa setahun??

lalink7 said...

cuti kawen ke kemaskini?
=D

adol said...

wah, ada kemajuan... huhuhu

ziezue said...

design la lawa2 ek...hehe
nt org bg award byk2

Dari pena kimiadanaku

Semua post yang dibuat @ telah dibuat dalam laman ini hanyalah sekadar idea dan pendapat peribadi penulis. Tiada niat untuk menyinggung atau meniupkan sebarang bentuk provokasi, fitnah mahupun penipuan. Komen dan kritikan yang bernas amat dihargai.

Followers

dasdasdsadasdasdasdasdas
There was an error in this gadget

Rakan Paatz