Jeritan Batinku...

JERITAN Batinku

Ngee....paatz mencelah sekejap ek di saat proses 'mengemaskini diri' berjalan, bukan apa..sebenarnya minggu lepas,paatz ada terbaca satu contest pasal speak up ,oleh DIGI...hoho...jadi menggatalkan diri menghantar MMS untuk MENANG menyatakan ekspresi diri...haha!dok tunggu punya tunggu aku punye gambar tak kuar pon kat official site die...mungkin tak lepas kot...

Pagi Sabtu nya paatz berjalan2 di alam maya melihat dunia bersedih pemergian raja POp ,Micheal Jackson...dan kemudiannya berjalan kejap ke site DIGI contest tu balik..hah! dah ramai yang voice out! aku cuba la tengok kot2 ade sangkut MMS aku kat list tu..skali adala...hehe,jadi kene la bagi seket entri pasal MMS tu..Speak Up Paatz!


Duit2,dimana ko duit..

ye...inila dia MMS yang paatz send kan minggu lepas..Hope of $$$...paatz mata duitan?ohh tidak sama sekali..atau paatz kedekut?lagi tak...Paatz ade kegawatan kewangan?adela sikit2...

Wang...duit...fulus..money..金钱..نقود..ataupun dinheiro dalam dialek adik Cristiano Ronaldo..begitu diidam2kan setiap orang untuk memilikinya..bila sudah ada $$$ kita mampu peroleh apa saja yang ada...kuasa??lagila...Dalam dunia realiti sekarang,semua benda perlukan DUIT..ya...air kosong 50sen,nak masuk tandas awam pun kene tol 20 sen..apatah lagi membeli topup DIGI pun perlukan duit..bukanlah paatz nak cakap kita perlu kejar wang semata2...tidak sama sekali...kekayaan dan kesenangan itu boleh membawa kepada kebaikan dan boleh juga menjahanamkan kita...

Paatz?kau perlukan duit?Benarkah kau hope of $$$?

Heh..aku perlukan $$$ untuk melangsaikan hutang PTPTN dengan cepat!kui3...xderla..Cukuplah berada dalam tahap kesederhanaan..maintain di tengah2...tak nak kaya sangat dan tak nak jugak miskin sangat.cuma kalau ade $$$ banyak tu aggaplah satu bonus pemberian dari-Nya ..jangan pulak lupa diri dan sombong bila dah kaya dengan $$$...INGAT...
p/s-Paatz mengemaskini diri semula ye...ok...tata,salam..=)

Berikan komen korang,tekan saja Atom Bergerak dan Paatz pasti seronok berkongsi dengan korangSmile18.com

12 Atom Bergerak :

ZARA 札拉 said...

oit~

duit nak kawin ke apa nih?

hehehe~

paatz said...

to zara...ya..paatz nak kawen!hehe..ko tu ble?

qishie said...

aaaaa

kiranya kalau menang nnt paatz nak belanja eh?


hahaha

:p

FarisPharmacistMuslim said...

duit nak blanje aku 2..cepat2la dapatkan..

paatz said...

to farizfuzai...ko nak kawen kan,ko la blanje aku...

paatz said...

to qishie-hehe,kalo menang

FarhanaLicious said...

takpa. cuba lagi. heheh!

Insan Biasa said...

nak langsaikan PTPTN??tu no-2 kan..aku tau la no-1..ko nak kawen cepat..kah3..

ziezue said...

best kn klo menang..hehe
klo la paatz menang...ap perkara pertama y akn kmu wat?hehe

Boo™ said...

gud luck!
hehe~

azizwan(dot)com said...

owh.. join juga.. aku pun ingat nk join since aku pengguna si gemuk colour kuning tu. huhu.. dah bercadang nak speak up pasal blogging tp mcm tak best. lalala.. apa2 pun, aku pasti akan masuk sbb tarikh tamat pun boleh tahan lama lg.. nak cari apa yg patut dan layak utk menang dulu. hahaha..

anyway, semoga berjaya krn kalau menang opkos la dpt duit kan. hehehe..

joegrimjow said...

nak duitt
nak duittt

Dari pena kimiadanaku

Semua post yang dibuat @ telah dibuat dalam laman ini hanyalah sekadar idea dan pendapat peribadi penulis. Tiada niat untuk menyinggung atau meniupkan sebarang bentuk provokasi, fitnah mahupun penipuan. Komen dan kritikan yang bernas amat dihargai.

Followers

dasdasdsadasdasdasdasdas
There was an error in this gadget

Rakan Paatz