Chatbox terbaik




Salam...sepanjang korang tengok2 blog aku ni kan,perasan tak Blog Kimiadanaku ade dua kotak borak(chatbox)..kenapa ada dua?untuk msjbox ni,ade kemudahan log visitor tu,kire boleh tahu pengunjung blog.Shoutmix aku pula dari mula dah pakai,jadi sayang nak buang.

Bila dok melanguk lama kat blog baru aku rase sedikit rimas dengan 2 chatbox..jadi aku nak mintak pendapat korang yang 'selalu' jenguk blog ni..antara chatbox ni,mana yang korang rase friendly user?mesra dan ngam dengan korang? sebab apa?

Berikan komen korang,tekan saja Atom Bergerak dan Paatz pasti seronok berkongsi dengan korangSmile18.com

7 Atom Bergerak :

SiS-lin said...

klu perati dn kaji betul2..mcm mudah guna msjbox tu,coz kita boleh mmbalas dlm kotak yg sama,ada visitor log,leh guna avtar & mcm2 le lg kan? mgkin chatbox pun ada jgk..tp bg sis,dh serasi dgn msjbox...so tepuk dada tnye selera...

paatz said...

betul tu sis,tapi msjbox paatz tak meriah sangat..he

- m!ss_yaNa - said...

bg yana chatbox..
sbb ape..?? sbb dah biasa gune..
hehe ~~

azizwan(dot)com said...

tuan tanah.. opkoslah shoutmix chat yg terbaik. hehe :)

buaya said...

salam ziarah..
dijemput menjadi follower sy yer...

http://www.buaya-merah.blogspot.com/

paatz said...

to azizwan-ngee..setuju3

adol said...

biasa org guna satu je.. huhuhu crowded byk2 wgt nie.,,

Dari pena kimiadanaku

Semua post yang dibuat @ telah dibuat dalam laman ini hanyalah sekadar idea dan pendapat peribadi penulis. Tiada niat untuk menyinggung atau meniupkan sebarang bentuk provokasi, fitnah mahupun penipuan. Komen dan kritikan yang bernas amat dihargai.

Followers

dasdasdsadasdasdasdasdas
There was an error in this gadget

Rakan Paatz