salah tu...

Betulkan balik..


APA? saya tak dengar...

Ustaz, tandas...

Ulang balik...

mmm, tandas...

cuba buat ayat betul2..ustaz ni tandas ke?

bukan...

haa..cube cakap balik..

...........(menangis...)

salam semua...dialog kat atas kerap berlaku bile student Paatz nak keluar pergi tandas..bukan paatz tak bagi..tapi kalo dah berduyun-duyun dan tak putus2 ade aje yang nak menunaikan hajatnya..yang kelaka tu, cikgu tandas...ustaz tandas...sir,toilet...jangan cakap camtu adik2 ku...takut jadi doa lak...sebab tu selalu pesan kat depe,susun ayat baik2...kamu sedang cakap dengan cikgu kamu..bukan dengan tandas...faham?

p/s- "ustaz, saya nak minum air..."
(dia bisik betul2 kat telinga paatz...ngeeee)


Berikan komen korang,tekan saja Atom Bergerak dan Paatz pasti seronok berkongsi dengan korangSmile18.com

19 Atom Bergerak :

aien~s corner said...

cekgu, kuar...
cekgu, saya nak kuar..

::AnEp:: said...

hehe..ingt ag waktu sklah dlu..
cekgu tndas,ustaz tndas..
tp bile dh besa ade la ayat ag power..

zamdotcom said...

sebab dah terbiasa cakap macam tu kot..cikgu, tandas..hehe

p/s: cikgu, izinkan sy ketandas..

paatz said...

to aien~s corner..boleh2..

paatz said...

to ::AnEp:: ..ape ayat yang power tu?hehe

paatz said...

to zamdotcom ...boleh2,kamu leh g tandas...

chika said...

teringat dulu arwah teacher saya penah cerita. ada student cakap 'please teacher, go out'

actually dia nak cakap 'please teacher, may i go out to the toilet'

apalagi, hangin teacher. HAHA

Anonymous said...

memang la.budak2 nie kalau tak diajar. ikut sedap mulut dia jer nak cakap. Tapi silap cikgu jugak,tak bagi tahu yang sebetulnya macamana. ada satu sekolah dia ada skrip khas untuk murid dia hafal sekiranya nak gi tandas, masuk kelas, atau nak jumpa orang

http://www.freeiklan2u.net

paatz said...

to chika..hehe..menarik pengalaman tu..

paatz said...

to xde nama..betul,kebanyakan sekolah dah sedia skripo utk budak2 ni cakap bile nak berurusan di luar kelas..takdela cakap cikgu tandas g..kui3

rathiqah azmira rosli said...

haha..mesti comel gle dak tuh:)

paatz said...

to rathiqah--heh..comey la..budak2 sume comel2 belaka

+ sEe NiEsOt + said...

hehehe...
kesian bdk tuh ngs..

lps ni msti die da xmo g tnds.. huhu..

paatz said...

to + sEe NiEsOt + ...g tandas umah dier..ngee

DaHLia said...

same aaa...

"teacher,toilet"
-->"aik..aku ni muka toilet ke?"
"tak teacher, saya nak gi tandas"
-->"tau xper"

satu lagi penyakit, nak pegi toilet, mesti nk berteman

-->"u go alone or u stay in class"
-->"aik, nak kena ade tukang cebok ke?"

c0nan_syuxuky said...

waa..skunk lagi best ayat2 budak2 cm kitaorg..

kitaorg: cikgu nk pegi tandas..

cikgu: cikgu taknak pegi tandas pon..cg nk mengajar...

kitaorg: (ngan muka separuh malu)..err..bkn2..bkn cg tp sy, hehe..

tp tu dulu ah masa kecik2 tahap cipan dulu..se sek rendah lar katakan...

paatz said...

to dahlia..hehe,depe takut masuk toilet sorang2...

paatz said...

to conan..hehe...menarik ayat kamu tu..=)

:: nurhayati :: said...

ayat ringkas sbb rasa da nk terkucil agkny tu...haha

Dari pena kimiadanaku

Semua post yang dibuat @ telah dibuat dalam laman ini hanyalah sekadar idea dan pendapat peribadi penulis. Tiada niat untuk menyinggung atau meniupkan sebarang bentuk provokasi, fitnah mahupun penipuan. Komen dan kritikan yang bernas amat dihargai.

Followers

dasdasdsadasdasdasdasdas
There was an error in this gadget

Rakan Paatz